понеделник, 18 януари 2016 г.

Travalo - преносим пулверизатор/рефилър за парфюм

Подготовката към кратки пътувания или просто ограничения в багажа (особено при low-cost полети) ни карат да сме взискателни към размера на козметичната ни чантичка. Лично аз не желая да жертвам нито от бялата, нито от декоративната козметика, а същевременно искам да имам място поне за един от любимите ми парфюми: избирам малки/travel-size размери на продуктите грижа за лице/коса и почти винаги успявам да събера всичко необходимо в ето тази малък несесър, който ползвам обикновено за път. 



Под елхата тази година намерих един изключително известен и незаменим продукт: преносим пулверизатор Travalo в любимия ми цвят. 

travalo Classic HD рефилър
Travalo срещу 50 мл парфюм
Флаконче Travalo е с размерите на червило, което е идеално за чанта и... за път! В момента почти всичките ми парфюми са в опаковките от 50-80 мл, което ги прави трудно (и небезопасно) преносими в чанта: чувствам се леко неподготвена за вечерно излизане веднага след работа, например. 

Този вариант е Classic HD в размера на 5 мл, поръчван е от enzo.bg - тук могат да се изберат цветове за мъже/жени - пристига в пластмасова тубичка с кратка инструкция за употреба (достъпна и на сайта). Подходящ е за пренасяне със самолет, според производителя. Има прозорче за индикация на обема на съдържанието, корпуса му е алуминиев, без използване на стъкло, което го предпазва от счупването.


travalo Classic HD рефилър

Вече пробвах да заредя своя пълнител с няколко напомпвания като успях да се справя бързо и без произшествия дори със двете си леви ръце. Остава да си планирам маршрут за следващото пътуване :D


travalo Classic HD рефилър

Препоръчвам за ежедневие и за път за вас, за подарък или просто жест внимание за близките ви. Ще update-вам поста, ако имам забележки, а вие винаги може да си споделите мнението си за продукта в коментари ;)

Travalo Classic HD рефилър

1 коментар: