неделя, 12 октомври 2014 г.

Октомври

Тъкмо се примирих с покупка на гумени ботуши и нов чадър, когато времето ни зарадва с малко слънце. 

Приготвих си фотоапарата за авиошоу, посветено на 102-годишнината на ВВС на България (предполагам, че беше както зрелищно, така и многолюдно), но позакъсняхме, за да стигнем база Враждебна на спокойно, та се отказахме заради адския трафик. 
Програмата набързо беше променена с разходка из центъра, пълен с туристи, а разочарованието ни просто беше необходимо да се смекчи с нещо сладко.




 Зачудих се, къде са местните, докато не стигнахме Графа и градинка до CCS :) 








Гледката щеше да е малко статична, ако не бяха ларп тренировки от група ентусиасти - реших да поснимам, така и така си бях разхождала фотоапарата безцелно цял ден. Тръгнах си след първа кръв (не моя, разбира се)...

ларп софия

ларп софия

ларп софия

ларп софия

Пирожки в "Руска пекарна", десерт в "Mr. Pizza", слънчеви вани на открито за мен бяха хубаво окончание на седмицата. Знаете, че няма определена рецепта за отлично настроение - вие си я забърквате сами.

4 коментара:

  1. Прекрасни снимки :) Изглежда деня е бил много пълноценен и слънчев!

    ОтговорИзтриване
  2. Точно щях да попитам къде ядохте вкуснотиите от снимките. И аз бях разочарована, че не стигнах до авиошоуто, но просто задръстването беше кошмарно. Карай, за следващия път ще си знаем. Снимките са много хубави, сякаш не е есен, а пролет!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Десертите са от Mr. Pizza, имат доста добри неща и в менюто :) Да, догодина ще сме по-подготвени... А тези минзухарчета съвсем ме объркаха, въобще не знам, какво се случва с времето, но съвсем спокойно разхождам нови обувки :D

      Изтриване
    2. Упс, те били глухарчета :D :D

      Изтриване