неделя, 31 август 2014 г.

SNB Professional колекция "Шесто чувство" A/W 2014-15

През последната лятна седмица Star Nails България официално са представили новата си колекция лакове "Шесто чувство" (есен-зима 2014).
С интерес я разгледах още преди презентацията (за която така или иначе закъснях...) - състои от 6 брокатени цвята в есенна палитра, носещи български имена: Детелина, Ясен, Весела, Явор, Маргарита и Далия. 



Гамата е избрана безпогрешно като за есента, според мен: богата, топла, както в ярки, така и в спокойни цветове. Веднага си паднах по Весела (как звучи само хаха) - магнетично тъмнолилаво, и по тъмните цветове в синьо и зелено: съответно Ясен и Детелина. Тъй като на събитието бях със зелена рокля, получих жест внимание от PR на марката, както и други присъстващи - лак Детелина именно в този цвят :) За трайността на продукта не мога да споделя все още, за жалост.

Колекцията е достъпна за продажба от 20 август в сайта на snb.bg.
Количество: 15 мл
Цена: 12 лв.
Трайност (при мен): минимум 4 дни
SNB лакове
Снимка: SNB
За мястото на среща е бил избран Sense Roof Top Bar с чудесна гледка към църквата Александър Невски. Романтична, бих казала :)




Радвах се да видя на живо момичета, блоговете на които четя :)
Светлина Николова snb
Нина от Woman's Temptation и Светлина Николова, мениджър продажби SNB
Специално меню коктейли специално за събитието - този коктейл отговаря на цвета Далия

Радвам се, че с помоща на Светлина имах възможност да се запозная по-детайлно с концепция и стратегия на Star Nails, които от 20 години работят в областта услугите маникюр, педикюр и ноктопластика в България, и с марката SNB на собственото им производство: предлагат голямо разнообразие продукти, подходящи за употреба не само в салони, но и в домашни условия, което ценя най-много.

Реших да споделя с вас това преживяване малко символично именно в последния ден на лятото. Като напомняне, че идва време да се смени/обнови както цветната палитра козметика и лакове, така и цялата грижа за тяло, коса и нокти ;) 

2 коментара:

  1. Много приятно събитие и като гледам, времето е било с Вас. Локацията също е супер!

    sunandsany

    ОтговорИзтриване