понеделник, 28 април 2014 г.

L'Oreal Professionnel България - Интернационален артистичен форум


По време на Интернационалния артистичен форум 2014 L'Oreal Professionnel запази лидерството си в модните тенденции на коса като представи новата си колекция стайлинг и подстигване "IT LOOKS" (изпълнена наживо от българския екип на TECNI.ARTIST by H³), арт-представления с удивителни образи и подиумни прически. Едновременно с това L'Oreal обяви откриването на училище по фризьорство на 1 юни 2014 - за запалените ентузиасти, които искат да учат от най-добрите.
Имах възможност да присъствам на това завладяващо шоу и да споделя емоциите си с вас в тези снимки :)

Преди началото на събитието се доверих на един от присъстващите професионални фризьори на L'Oreal, за да 'гримирам' косата си в наситен оттенък Coral Sunset на Hair Chalk - снимка с резултат е по-надолу (благодаря на Полина за което). За добър резултат при боядисване в подобен ултра-ярък цвят първо трябва да подложа косата си на обезцветяване, затова обикновено не експериментирам с цвета:( 





Hair Chalk

Не бях единствена, която се отдаде в ръцете на професионалистите - чаровната PR manager на L'Oreal Bulgaria Ирина Белтчева: 

Irina Beltcheva

Полина от PolinaSofia

Иии... фееричното шоу започва!


Марин Хубенов-Мърфи








Фееричната поява на госта на събитието Бертрам Кайнцнер
В заключение да кажа, че дори и да не следим отблизо модните тенденции за коса, все пак е важно да отделяме внимание към тази толкова важна част от визията ни ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар