събота, 26 април 2014 г.

Класическо червено - Dior Vernise Pandore #754

Тази пролет модната къща Dior определено реши да подкрепи пристрастеността ни към цвета с новото поколение лакове за нокти. Както емблематичните за Dior, така и нови, смели нюанси от различните им модни колекции са включени в палитрата. Формулата не съдържа толуел, формалдехид, камфор или фталати (за вреда на последните 2 съставки до преди нямах никакво понятие), с включени смоли, техно-полимери и органичен силикон за ефекта на гел и по-висока издръжливост върху ноктите. 

Цветния калейдоскоп от всичките оттенъци Dior Vernis може да намерите тук: https://www.youtube.com/watch?v=2YSAnK1_deQ

С последната си покупка от Sephora се сдобих с приятен бонус - мостра лак за нокти Dior Vernis в класическо червено с оранжевия подтон #Pandore 754
Снимка: интернет


Въпреки малкото количество продукт все пак успях да се насладя на лесното нанасяне с удължена, закръглена пълноразмерна четка и богат цвят с деликатен лек блясък, който почти не се забелязва при носенето. Не съм начинаещ, но винаги усещам особена благодарност да ме улесняват в процеса на лакирането - формата на четка е идеална, няма косъмчета с различна дължина както на мини-лакове Rimmel 60 seconds (имат заоблена четка, но без нужното качество). 
Получих гланцовия ефект и... лющене след 3-ия ден: явно съм сгрешила в процеса на нанасянето. Направих втория опит, от който качвам снимки  - 2 слоя лак с топ-лак от CND Vinylux Weekly Top coat, без основа
P.S. Върху директна слънчева светлина се проявява оранжевото в цвета


Dior Vernis

Dior Vernis


Dior Vernis

Dior Vernis

Dior Vernis




Цената на пълноразмерния продукт... не бързам да хващам портмонето, но и не отричам покупката в близкото бъдеще. По-бюджетна (и любима!) алтернатива виждам в Essie Fifth Avenue, който няма недостатъци: четката, ефект на гел-покритие, потресаващ цвят, издръжливостта. Пръв в моята малка колекция Essie, беше купен преди година в Русия - шишенцето се отличава от други лакове, които съм си купувала тук. Надявам се не и формулата хах - ще го подновя, като свърши. 
Както казват класиците: ако се чудите, кой цвят лак да изберете, сложете червено - няма да сгрешите.

2 коментара:

  1. Благодаря )) Част от тях са направени от сестра ми (за нейно нещастие ми беше на гости)
    <3

    ОтговорИзтриване