петък, 20 декември 2013 г.

Secret Santa - тежката мисия

Обичам да подарявам подаръци, обожавам! И още повече - да ги получавам :) Какво да подарим на почти непознат човек (колега в моя случай) след като сме изтеглили името му по случаен принцип? 
Офисните традиции са лесно променящи се, но точно те изграждат колектива - с удоволствие ги спазвам и се включвам в тяхното създаване. А офисният secret Santa е не само размяна на безполезни подаръци, а по-скоро размяна на внимание - важно е да избереме нещо, с което да зарадваме колегата (или поне да не я/го обидим хехе).
Тази година бях леко затруднена с бюджета (10 лв.), но с помощта на една приятелка се сдобих с идея и съвет, как да се справя със задачата. Заедно направихме сладки бисквити и ги сложихме в кутии: тя - в свои, предварително подготвени, и аз - в своята. Не ме бива много-много в готвенето като цяло, затова съм й много благодарна за усилия и търпението :)

Elephant Bookstore
Кутия: магазин Elephant Bookstore, ул. Цар Шишман, 31

Elephant Bookstore

Миналата година направих декорация и декупаж на кутия за бижута - кутията и необходими инструменти за декупаж бяха купени от магазин "Слънчоглед", София, ул. Иван Вазов 11-13.
 

Утре е денят за размяната на подаръци в офиса - не очаквам реакцията да е бурна, но се надявам да е положителна :D
Пожелавам ви повече идеи и вдъхновение да правите приятни изненади на познати и непознати хора около вас! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар