събота, 11 януари 2014 г.

Спрей за коса Macadamia Healing Oil - всичко в един флакон

Звучи като лоша телевизионна реклама, но наистина съм щастлива собственичка на продукт за коса, заместващ няколко такива със свое присъствие на козметичния ми рафт. Коледен подарък, който се е превърнал в неочакван фаворит.
Macadamia Healing Oil Spray
Macadamia Healing Oil Spray




Не е заявено, че ще промени стуктурата на косъма, ще го лекува и т.н. - не! Очаквах от него точно терапевтичен козметичен ефект - резултат за моя тънка, лесно заплитаща коса е очевиден:

- попива за секунди без утежняване(!);
- по-лесен процес на разресване. Косъма доста често се накъсва и пада от неправилното разресване - четка Macadamia No Tangle е удобна и лесно справяща се сьс своя задача;

- по-лесно и по-бързо сушене и изправяне - толкова мека, жива и блестяща не съм я виждала доста отдавна, не забравям обаче да ползвам термозащита и течни кристали за краищата при самото изправяне;
- бляскав завършък - може да пръснем малко спрей върху вече оформена прическа за повече блясък.
- анти-фриз ефект - за зима е мнооого важен.

Фини капчици се попиват много лесно в косата и е много трудно да прекаля, докато с течно олио трябва сериозно да внимавам по време на нанасянето му с ръце.

За мен Macadamia oil spray замества следващи продукти, ползвани по време/след сушене: олио за коса (в момента ползвам Mystique Oil на L'oreal); подхранващ серум за краища (Silk Therapy на Bio Silk) - това не пречи да го нанасям понякога по навик. Ще продължа обаче да ползвам всичките продукти от списъка.
Bio silk

Отпадна необходимост да купувам спрей за блясък или професионален лак за коса с подобен ефект (признавам си, щеше да е глупост и напразно похарчени пари от моя страна).


Предимства: висока икономичност, мултифункционалност, компактност, лесно нанасяне.


Продуктът напълно съвпада и отговаря на характеристиките, заявени от производителя тук - за UV защита и увеличаване времето между боядисвания не съм сигурна, но склонна да вярвам. Парфюмерната му композиция е ненатрапчива и малко ми прилича на термозащитен спрей от Lee Stafford, но това ще го преживея :)

Ще бъде полезен за ежедневните ви грижи за различен тип коса у дома и по време на пътешествие - не забравяме обаче за маски и по-дълбоко проникващи терапии. Ако се чудите, какво да вземете със себе си за кратко или продължително пътуване, задължително запазете място в куфара си за това мъничко шишенце.

125 мл - 29.9 лв
Къде: в Zlatnaribka.com онлайн или в един от магазините им.



Няма коментари:

Публикуване на коментар