петък, 4 юли 2014 г.

H&M Studio A/W 2014

Въпреки че още не успях да извадя от гардероба всичките си летни дрешки, вече съм наясно с есенно-зимни тенденции, въвеждани от гиганта на модния пазар - H&M, като с удоволствие ще ви запозная с тях :)


H&M Studio Есен/Зима 2014 определи визия и улови игривия, изтънчен дъх на едно съвременно момиче. Цветовете на новата колекция почти напълно съвпадат с предпочитаните от мен за студено време: черно, тъмносиньо, сиво, каки както и предлагат акценти с дръзки зебра мотиви, съчетание сиво с бонбонено-розово. Някои модели са отражение на мъжката мода: рокерски якета, леко скъсени свободни панталони, заимствани от смокинга.




Полина Билоконна
Полина от PolinaSofia


Ирина Флорин с колие от новата колекция








H&M Studio AW14


Ефирни топове с паднало рамо и рокли с тънки презрамки са деликатен повод да си напомним, че сме нежната половина на човечеството. Вниманието веднага грабват блузи от шифон и плетива със ситни разноцветни мъниста, сако със строг силует и блестящи аксесоари (хмм, едва ли се намира нещо подобно в градероба ми). H&M Studio ни изважда от поставените рамки чрез експерименти със цвета и текстура на кожата, възможност за напластяване за постигане на собствен, уникален стил.

Мъжката колеция "Есен 2014" е по-пряколинейна: диша с младежка енергия и  бунтарско настроение като формира нов градски силует със стила на британска субкултура, парижки шик, лондонско самочувствие и нюйоркски блясък. Кожено яке с ципове, стилни изчистени черни обувки, ярки шалове и вратовръзки - това са нещата, които ми се запомниха най-много.

H&M Autumn 2014




Vajarov
Изпразних гардероба си от ненужни дрехи в очакване на излизането на пазар на колекцията септември месец - вместо да ги хвърлям, занесох внушителна торба в специален пункт в един от магазините на H&M и получих приятно поощрение в размера на 15% отстъпка за следващата покупка.
Да живее модата! :)

2 коментара:

  1. Аз не знаех, че и ти си имаш сайтче, когато се срещнахме, но някак си те открих и с удоволствие ти следя вече блога! Хубава статия, жалко че се разминахме!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз много се радвам, че се запознахме - следях блога ти и преди това )) Най-вероятно, ще се засичаме още ;)

      Изтриване