вторник, 8 септември 2015 г.

Колекция SNB Паралел в цвят "Виктор" - есен-зима 2015

Тази /поредна/ седмица в моя календар присъства лак за нокти в потресаващ  цвят "кралско синьо" от новата колекция "Паралел" на SNB. След кратка инспекция на есенния си гардероб изнамерих доста дрехи и дори обувки в същата гама: получават се много свежи, леки комбинации, когато всеки детайл, включително и маникюр, е важен.

snb паралел

Колекцията включва други цветове - топли, нежни, дръзки и наситени - за всяко настроение (продават се и поотделно ;)). Лак за нокти Виктор е окончателния ми фаворит, въпреки че имам няколко дългогодишни любимци, чакащи времето си.  

snb лак виктор

Производителят ме изненада с променена леко скъсена четка: нанасянето при мен става - внимание - с три точни движения. Който се е лакирал някога без капка лакочистител вкъщи, познава това изяждащо чувство за несигурност, което изпитах. Съвсем напразно, да подчертая  :D Препоръчвам за начинаещи с две ръце. Формулата, както винаги, запазва лака върху ноктите ми за повече от 4 дни (основа+топ-лак смятам за задължителни). Стои чудесно както върху бяла, така и върху вече хванала тен кожа, къси и дълги нокти. 

Създателите на колекцията ни отвеждат към границата на реалното и виртуалното: там, където всяка от нас намира и черпи вдъхновение за превъплъщения и промени

snb paralel

snb лак виктор

Може да изберете един от цветовете на колекцията за вдъхновението си тукВ кой цвят ще е Ваше настроение тази седмица? ;)

snb цвят виктор



*Продуктът е предоставен от PR на марката

Няма коментари:

Публикуване на коментар